Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 dagen geleden
Grand-Café de Zwaan

Voor Daphne is de Vissalade DE traktatie. En we weten het ‘er zwemt meer vis in de zee’ dus niet enkel de huisgerookte zalm maar ook tonijntartaar, rivierkreeftjes en gefrituurde gamba’s gaan op vers knapperige sla! ... Zie meerZie minder

Voor Daphne is de Vissalade DE traktatie. En we weten het ‘er zwemt meer vis in de zee’ dus niet enkel de huisgerookte zalm maar ook tonijntartaar, rivierkreeftjes en gefrituurde gamba’s gaan op vers knapperige sla!

Reageer op Facebook

Goeie keus,heerlijk😋

Die Daphne is zo gek nog niet. Heerlijk wat er uit de zee komt!!

1 week geleden
Grand-Café de Zwaan

Ook zo’n zin in mosselen? Bij ons zijn ze te verkrijgen in groene curry of witte wijn! Wees er snel bij want we serveren ze zolang de voorraad strekt! ... Zie meerZie minder

Ook zo’n zin in mosselen? Bij ons zijn ze te verkrijgen in groene curry of witte wijn! Wees er snel bij want we serveren ze zolang de voorraad strekt!
1 week geleden
Grand-Café de Zwaan

Brabantse nachten zijn lang… Ja, mensen; heerlijk daar in Italy, France, Spain of Scandinavië… maar eerlijk… eigenlijk verlangen we toch allemaal weer naar een koud biertje met een biefstukje op de Vrijthof, niet dan?
Wees welkom!
... Zie meerZie minder

Brabantse nachten zijn lang… Ja, mensen;  heerlijk daar in Italy, France, Spain of Scandinavië… maar eerlijk… eigenlijk verlangen we toch allemaal weer naar een koud biertje met een biefstukje op de Vrijthof, niet dan?
Wees welkom!
2 weken geleden
Grand-Café de Zwaan

Surf & Turf! Het favoriete gerecht van Roel, alle smaken op 1 bord, van de ossenhaaspuntjes tot aan de gamba’s, van de kreeftensaus naar de heerlijke seizoensgroente! Smmmakelijk! ... Zie meerZie minder

Surf & Turf! Het favoriete gerecht van Roel, alle smaken op 1 bord, van de ossenhaaspuntjes tot aan de gamba’s, van de kreeftensaus naar de heerlijke seizoensgroente! Smmmakelijk!

Reageer op Facebook

Heerlijk

Was idd lekker! 👍😋

2 weken geleden
Grand-Café de Zwaan

Heet buiten? 🥵 Met de airco binnen halen we er zo 10 graden af als het moet. Zo houden we het hoofd lekker koel… Heerlijk frrris! ... Zie meerZie minder

Heet buiten? 🥵 Met de airco binnen halen we er zo 10 graden af als het moet. Zo houden we het hoofd lekker koel… Heerlijk frrris!

Reageer op Facebook

Geweldig he ralph moet je niet werken gr oma 🍺🍺

Kunnen jullie ook een aardbeien romanov bezorgen?

Hard aan t werk voor de verandering Ralph Ijpelaar

Het was heerlijk eten bij de Zwaan Broodje file de Zwaan👍👍👍👍👍👍👍👍

We hebben vanmiddag binnen geluncht, het was er aangenaam.het eten was heerlijk. Dikke 10 voor de keukenbrigade 👍👏

View more comments

Laad meer