Soep van de chef: Tom khai khai soep met kip, taugé en bosui €6,95

Chef’s Lunch Special (te bestellen tot 17.00 uur): Huisgemaakte visburger op een brioche broodje met spitskool salade en Aziatische mayonaise €16,25

Voorgerecht: Meloen mousse van cantaloupe meloen met zoetzure meloen bolletjes, buffel mozzarella, balsamico, pistache en serranoham €11,25

Hoofdgerecht: Gebakken lamsfilet met geplukte en langzaam gegaarde lamsbout, harissa, tfaya, ratatouille en parel couscous €25,95

Meat the Grill: Medium-rare gegrilde Flat Iron Steak met huisgemaakte citroenboter, verse groenten en friet €26,50

Catch of the day: Kabeljauwhaas met schaaldieren pasta, lamsoren, pomodori tomaat en reuze gamba €25,75

Wijntip: Chateau Souverain Chardonnay – vol – houtgerijpt -per glas €7,00

Dessert: Sinaasappelmousse met hangop van sinaasappel, crumble en huisgemaakte bloedsinaasappel-sorbetijs €7,75