Soep van de chef: Kip kerriesoep met taugé en stukjes kip €6,95
Chef’s Lunch Special (te bestellen tot 17.00 uur): Tosti gerookte kip met pittige roomkaas, rucola, rode ui en sriracha mayonaise €11,50
Voorgerecht: Tonijncarpaccio met wasabimayonaise, zoetzure komkommer, rode ui, sojabonen en sesamzaadjes €13,50
Hoofdgerecht: Mosselen in Thaise curry met reuze gamba en naanbrood €26,50
Meat the Grill: Medium-rare gegrilde Flat Iron Steak met huisgemaakte citroenboter, verse groenten en friet €26,50
Catch of the day: Kabeljauwhaas met schaaldieren pasta, lamsoren, pomodori tomaat en reuze gamba €25,75
Wijntip: Chateau Souverain Chardonnay – vol – houtgerijpt -per glas €7,00
Dessert: Snickerdessert met mouse van Snickers, huisgemaakt caramel-zeezoutijs, bros van pure chocolade en witte chocolade crumble €7,60
![](https://www.grandcafedezwaan.nl/wp-content/uploads/2023/11/image-3-1024x681.png)