Soep van de chef: Kip kerriesoep met taugé en stukjes kip €6,95

Chef’s Lunch Special (te bestellen tot 17.00 uur): Tosti gerookte kip met pittige roomkaas, rucola, rode ui en sriracha mayonaise €11,50

Voorgerecht: Tonijncarpaccio met wasabimayonaise, zoetzure komkommer, rode ui, sojabonen en sesamzaadjes €13,50

Hoofdgerecht: Mosselen in Thaise curry met reuze gamba en naanbrood €26,50

Meat the Grill: Medium-rare gegrilde Flat Iron Steak met huisgemaakte citroenboter, verse groenten en friet €26,50

Catch of the day: Kabeljauwhaas met schaaldieren pasta, lamsoren, pomodori tomaat en reuze gamba €25,75
Wijntip: Chateau Souverain Chardonnay – vol – houtgerijpt -per glas €7,00

Dessert: Snickerdessert met mouse van Snickers, huisgemaakt caramel-zeezoutijs, bros van pure chocolade en witte chocolade crumble €7,60