Afgelopen weken zijn we druk aan de gang geweest met het opruimen van onze zolder. Tijdens het opruimen kwamen we al snel onze kerstversiering tegen. Zoals elk jaar stonden we al te trappelen, om er een sfeervolle decembermaand van te maken voor onze gasten! 

Winterkraam de Haan

Maar dit jaar moeten we dit uiteraard op een andere manier gaan verzorgen. Omdat we deze speciale maand niet voorbij willen laten gaan, openen we de deuren van… Winterkraam de Haan!

Winterkraam de Haan is van woensdag tot zondag geopend vanaf 12 uur. Je vindt de Haan in de vorm van een take-away in winterse sferen. 

Kom jij bij ons langs voor churros voor bij de koffie, voor een lekker bakje verse kibbeling, voor onze erwtensoep of tomatensoep, voor onze huisgemaakte donuts of voor lekkere crispy chicken? Zowel de kibbeling als de crispy chicken lekker als winterse snack, maar ook heerlijk als een maaltijd met verse friet. 

Winkeltje

In ons restaurant vind je sinds kort een winkeltje waar je verschillende cadeaupakketten kunt vinden. We hebben tevens losse artikelen, zodat je ook zelf een eigen cadeaupakket kunt samenstellen. 

Tot snel bij Winterkraam de Haan!Crispy ChickenKIBBELINGCHURROSDONUTS

TOT SNEL!