Bel naar 013-5050033

Om ons aan de veiligheidsvoorschriften wegens het COVID-19 virus te voldoen, hebben we deze voorwaarden hieronder voor u omschreven.

Heeft u hier aanvullende vragen, schroom dan niet om ons te mailen via info@grandcafedezwaan.nl.

Restaurant (binnen)

  • De 1.5 meter afstand geldt in het gehele restaurant.
  • Reserveren is verplicht (houdt rekening met een kort controlegesprek om eventuele klachten en risico’s van uw gezelschap in te schatten). Reserveren mag ook ter plekke. U bent dus van harte welkom om langs te komen!

Bevestiging reservering & ontvangst

Wij zullen uw reservering per mail bevestigen. We ontvangen u graag op de afgesproken tijd met het doorgegeven aantal personen.

Terras (buiten)

  • Iedereen zit aan een tafeltje.
  • Uiteraard geldt de 1.5 meter afstand op het gehele terras.
  • Reserveren is niet verplicht.

Ontvangst

Bij aankomst, wordt u door ons personeel ontvangen. Wij beoordelen de beschikbaarheid van een plekje op ons terras, vol=vol. Houd rekening met een kort controlegesprek om eventuele klachten en risico’s van uw gezelschap in te schatten.

Toiletgebruik

Uiteraard kunt u bij een bezoek aan ons restaurant of terras gebruik maken van het toilet. We vragen u onderling 1.5 meter afstand te houden, om elkaars gezondheid te waarborgen. Om u hiermee te helpen zal er diverse richting- en afstand signing zichtbaar zijn.

Personeel

Om de veiligheid van ons personeel te garanderen, houden wij zoveel mogelijk afstand waar mogelijk en treffen we extra hygiëne maatregelen.

Bedankt voor uw begrip, blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Team Grand Café de Zwaan

heeft u een cadeaukaart?